Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Перший електропікап у Європі надходить у продаж
Всі новини / Автосвіт

Перший електропікап у Європі надходить у продаж

Перший електропікап у Європі надходить у продаж
У Великій Британії відбулася європейська прем'єра електричного пікапа Maxus T90 EV.

Замовлення на модель розпочнуть у серпні за ціною приблизно від 40 тис. євро, а перші авто доставлять на кінець року. Про це повідомляє сайт Auto Express.

Новий Maxus T90 EV стане першим електропікапом на європейському ринку. Якщо в США такі моделі вже активно продаються, то в Старому світі їх поки що немає.

Електромобіль Maxus T90 EV випускається китайським концерном SAIC, який також має британську марку MG. Найімовірніше, саме дилери MG і продаватимуть пікап у Європі.

В основі автомобіля лежить дизельний пікап Maxus T90. Саме цим пояснюється наявність у авто величезної хромованої решітки радіатора, хоча електрокари не потребують сильного охолодження двигуна. Модель запропонована лише в чотиридверному виконанні, а її вантажопідйомність — 740 кг.



Розміри Maxus T90 EV:

Довжина — 5365 мм
Ширина — 1900 мм
Висота — 1809 мм

Початкова комплектація Maxus T90 EV досить багата — світлодіодні фари, 10,25-дюймовий сенсорний дисплей, датчики світла та дощу, камера заднього виду та 17-дюймові легкосплавні диски.

Читайте також: В Україні спростили процедуру встановлення на облік продавців транспортних засобів

Електродвигун потужністю 204 к. с. встановлений на задній осі, а акумуляторну батарею ємністю 88,5 кВт∙год помістили в днище пікапа. Заявлений запас ходу становить 320 км.
06-1-2022, 12:54  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 806   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: