Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Geely та Volvo готують вражаючий гібридний спорткар
Автосвіт / Фото

Geely та Volvo готують вражаючий гібридний спорткар

В Інтернет потрапили перші фото Lynk&Co The Next Day.

Концепт-кар є провісником нової спортивної моделі — її представлять до 2024 року.

Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

Назва моделі ("наступний день" у перекладі з англійської) підкреслює, що вона відкриє новий розділ в історії преміум-підрозділу концерну Geely. Серійний The Next Day стане флагманом цілої нової родини авто.
Geely та Volvo готують вражаючий гібридний спорткар

Як і всі Lynk&Co, концепт-кар створювали разом із фахівцями Volvo (шведська компанія належить Geely). Він став першим авто у новому фірмовому стилі марки. The Next Day виглядає набагато агресивніше за інші моделі Lynk&Co, а на зміну плавним лініям прийшли грані. У авто загострений "ніс" і тоненькі діодні фари та ліхтарі. Як передні, так і задні двері піднімаються нагору.



В обробці салону використані шерсть, вельвет та джинсова тканина. Кермо нагадує штурвал, а прямо на ньому встановлений дисплей панелі приладів. Також передбачено широкий сенсорний екран мультимедійної системи.

Усередині встановлено чотири окремі сидіння. Вони можуть розкладатися, а конструкція спинок покликана зменшити навантаження на поперек під час далеких поїздок.

Читайте также: Genesis создал подразделение по производству автомобилей на заказ

Lynk&Co The Next Day є повнопривідним гібридом, що заряджається, з бензиновим турбодвигуном Volvo спереду і парою електромоторів на задній осі. Відомо, що серійна модель зможе розганятися до 100 км/год за 5 с і буде запропонована у трьох варіантах — із запасом ходу 60, 100 та 150 км в електричному режимі. Серед опцій обіцяють автопілот.
06-7-2022, 16:46  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 313   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: