Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » На відео процес створення “зарядженого” універсалу BMW M3 Touring
Автосвіт / Відео

На відео процес створення “зарядженого” універсалу BMW M3 Touring

На відео процес створення “зарядженого” універсалу BMW M3 Touring
Прес-служба баварського бренду опублікувала відеоролик, у якому показано практично весь процес створення потужного універсалу M3 Touring покоління G81.

У відео йдеться про те, що машина побудована з використанням понад 1200 роботів та 6000 точкових зварних швів.

BMW M3 Touring майже готовий до початку продажів – реліз машини намічений на кінець цього року, і виробничі потужності BMW готуються задовольнити попит на високопродуктивний універсал.

Новий BMW M3 Wagon у кузові G81 планує поєднати продуктивність BMW M3 з практичністю універсала, щоб створити ідеальний сімейний автомобіль. Щоб ще більше підігріти інтерес публіки до цього захоплюючого варіанту M3, BMW M створила відеоогляд свого виробничого підприємства, щоб продемонструвати процес складання BMW M3 Wagon.



BMW M3 G80 дебютував у 2020 році та відкрив нову еру для культового спортивного седана BMW.

G80 привніс безліч важливих змін для моделі BMW M3, таких як опціональний повний привід, “автомат” з перетворенням моменту, що крутить, і суперечливий дизайн. Однак була одна зміна, яка сподобалася більшості, і це було додавання до сімейства потужного універсалу BMW M3 Touring.

BMW M3 Touring G81 поєднує в собі дивовижну продуктивність BMW M3 G80 з практичністю універсала 3-ї серії і має дебютувати в червні 2022 року. Цей швидкий універсал – ідеальна пропозиція для клієнтів, яким потрібна продуктивність.

BMW M прагне зробити BMW M3 Touring G81 справжнім представником сімейства потужних автомобілів бренду. Їхня увага до деталей у виробничому процесі, як показано у відео від BMW M, не має собі рівних. Кузов білого кольору створюється цілою групою точних роботів, які виконують всі важливі зварювальні роботи, необхідні для створення жорсткого кузова, необхідного для відповідності значку BMW на задніх дверях універсала. Потім роботи контролю якості перевіряють роботу своїх вищих “побратимів”, щоб переконатися, що кожен зварний шов виконаний правильно.

Читайте также: Genesis создал подразделение по производству автомобилей на заказ

Нещодавно, наше видання писало про те, що концерн BMW знизив вартість практично всієї лінійки автомобілів у червні 2022 року. Тепер німецькі іномарки доступні за цінами, які були наприкінці минулої зими.
06-7-2022, 22:37  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 510   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: