Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Представлений новий Fiat Doblo 2023
Автосвіт / Фото

Представлений новий Fiat Doblo 2023

Опубліковано офіційні фото Fiat Doblo третього покоління. Комерційна модель надійде у виробництво на заводі в Іспанії з другої половини цього року.

Про це повідомляє пресслужба концерну Stellantis.

Новий Fiat Doblo поріднився з Citroen Berlingo та Peugeot Rifter. У межах концерну Stellantis вирішено уніфікувати компактні комерційні автомобілі.



Від французьких побратимів Fiat Doblo 2023 відрізняється зовні хіба що дизайном передньої частини. Як і раніше, модель пропонують у вантажному та пасажирському варіантах, зі стандартною та подовженою колісною базою.

Салон Fiat Doblo вийшов навіть із сучаснішим, ніж у побратимів, концерном. Мінівен отримав віртуальну панель приладів, проєкційний дисплей та 8-дюймовий сенсорний екран мультимедіа. Мало того, на салонне дзеркало виводяться показники камери заднього виду. Замість важеля автоматичної КПП — мініатюрний джойстик.

Пасажирський Fiat Doblo буде доступний у версіях на 5 та 7 місць. Фургон же має вантажний відсік об'ємом 4,4 куб. м та може перевозити до 1000 кг.

Вантажний Fiat Doblo 2023 пропонують з 1,2-літровим 110-сильним бензиновим турбомотором та турбодизелями об'ємом 1,5 л (100 і 130 к. с.). Можна вибрати 6-ступінчасту механічну або 8-ступінчасту автоматичну КПП.

Читайте также: Genesis создал подразделение по производству автомобилей на заказ

А ось пасажирський мінівен тепер доступний лише в електричному виконанні e-Doblo — з 136-сильним мотором і батареєю на 50 кВт∙год. Він розвиває 130 км/год і має запас ходу на 280 км. Зарядити електромобіль Fiat Doblo на 80% у швидкому режимі можна за пів години.
06-8-2022, 14:46  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 1 210   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: