Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Skoda тестує флагманський ліфтбек Skoda Superb нового покоління
Автосвіт / Фото

Skoda тестує флагманський ліфтбек Skoda Superb нового покоління

Skoda тестує флагманський ліфтбек Skoda Superb нового покоління
Компанія Skoda продовжує дорожні випробування нового Superb.

Цього разу в об’єктив фотошпигунів потрапив закамуфльований мул, покликаний приховувати свіжу «начинку» під старим кузовом ліфтбека попереднього покоління.

До речі, прийом із тестовим мулом Skoda використовує вже не вперше. Наприклад, восени минулого року шпигунам траплявся аналогічний за функцією прототип, але лише у вигляді універсала.

Офіційно про новий Superb чехи ще не розповідали. За чутками, він буде максимально уніфікований з новим Passat у всьому, крім дизайну – останній у Skoda планують витримати в одному стилі із актуальною Octavia.



В основу флагманської Skoda наступного покоління ляже модульна платформа Passat. Від нього ж їй дістанеться лінійка бензинових, дизельних та гібридних силових установок, які, швидше за все, поєднуються як з переднім, так і з повним приводом. Коробкою передач має виступити звичний семиступінчастий «робот», а від «механіки» чехи, напевно, відмовляться через відсутність попиту.

Читайте также: Genesis создал подразделение по производству автомобилей на заказ

Прем’єра нового Skoda Superb очікується у 2023 році. Випускати однойменне сімейство (ліфтбек та універсал), за чутками, вже не в Чехії, а в Словаччині – на заводі концерну Volkswagen у Братиславі, куди згодом «переїде» і переосмислений Volkswagen Passat.

06-9-2022, 23:38  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 521   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: