Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » В мережі показали найекстремальніший пікап Nissan (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

В мережі показали найекстремальніший пікап Nissan (ВІДЕО)

В мережі показали найекстремальніший пікап Nissan (ВІДЕО)
У Великій Британії показали найнеймовірніший Nissan Navara.

Пікап перетворили на справжній спорткар.

Про це повідомляє сайт "Carscoops".

Nissan Navara-R (саме так назвали проєкт) створили в перегоновій команді SB Motorsports для професійного дрифтера Стіва Б'яджоні. Пікап — дивний вибір для дрифту, але в британців вдалося створити неймовірне авто. Тепер такі машини готові випускати дрібними серіями за ціною 313 тис. доларів.

Пікап Nissan Navara занизили, розширили його крила і додали аеродинамічний обвіс. Ззаду з'явилися відразу два спойлери — на борту кузова та на даху. Крім того, встановлені 20-дюймові диски BBS зі спеціальними шинами для дрифту.



Салон Nissan Navara-R повністю переробили. Кермо та цифрова панель приладів запозичені у суперкара Nissan GT-R. Також з'явилися мультимедійна система Kenwood та ківшеподібні крісла Sparco.

На цьому тюнінг Nissan Navara не обмежився. Пікап отримав ще й двигун від Nissan GT-R, причому об'єм V6 збільшили з 3,8 до 4,1 л, а потужність підняли майже вдвічі — з 550 до 1000 к. с.

Читайте также: Genesis создал подразделение по производству автомобилей на заказ

На додаток, Nissan Navara-R оснастили пневмопідвіскою HLS 4 з регульованим кліренсом і посиленими гальмами RC4 Alcon Specialist.
06-10-2022, 11:56  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 1 249   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: