Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Компанія Ford представила оновлений Ford Focus
Автосвіт / Фото

Компанія Ford представила оновлений Ford Focus

Компанія Ford представила оновлений Ford Focus
Йдеться про версію ST-Line, яка буде доступна на території Китаю.

Компанія Ford продовжує оновлювати седан Focus, незважаючи на відданість більшості покупців до машин SUV. Це є досі автомобіль четвертого покоління. Зазначимо, що для Китаю та Європи машини суттєво відрізняються.

Нагадаємо, що у Китаї оновлення для Focus вже проводилося у 2020 році. Тепер на черзі нова версія ST-Line, саме на подібну модифікацію робиться особлива ставка. З зовнішності ми бачимо практично повністю лицьову частину – світлодіодні фари, грати радіатора та бампер оновилися. Також видно зміни і лінії капота.



Колісні диски отримали діаметр 18 дюймів та новий оригінальний дизайн. Салон загалом виконаний за мотивами моделі 2020 року, проте є й особливості – більш пухке кермо, а також елементи декору та прострочка.

Кліренс зменшили на 10 мм – це має допомогти при їзді на високих швидкостях.

У технічному плані нововведення також є – з’явився новий турбомотор, який здатний видавати 177 л. Трансмісія стала сучаснішою – тепер це 8АКПП замість 6АКПП.

Читайте также: Genesis создал подразделение по производству автомобилей на заказ

Проте сильного покращення за динамікою немає – з місця до 100 км/год можна розігнатися за 7,9 секунд, раніше це займало 8,9 секунд. Продажі новинки повинні розпочатися вже цього літа.
06-10-2022, 04:19  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 172   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: