Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » На тестах помічено прототип оновленого седана Audi A6 у версії S Line
Автосвіт / Фото

На тестах помічено прототип оновленого седана Audi A6 у версії S Line

На тестах помічено прототип оновленого седана Audi A6 у версії S Line
Західні видання опублікували фотографії із тестів оновленого седана Audi A6 у версії S Line.

Тестовий прототип новинки був частково закамуфльований.

Минуло кілька місяців з того часу, як зарубіжні фотографи-шпигуни востаннє знімали оновлену Audi A6. В останні місяці були помічені прототипи як повністю електричного A6 E-Tron, так і класичного седана A6, оснащеного старим-добрим ДВС.

Новинка від Audi отримає інший дизайн передньої та задньої панелі, і більше нічого. Компанія продовжує приховувати всі зміни, що відбудуться з екстер’єром седана бізнес-класу під тонким шаром камуфляжу, який покриває лише передню та задню панелі.

Оновлений A6 отримає фари з новою графікою, яка зберегла свою поточну форму, повітрозабірниками зміненої форми та фальшрадіаторну решітку з масивним дизайном. Та сама ситуація буде і ззаду: Audi “перемалює” графіку для задніх ліхтарів і змінить дизайн заднього бампера. Ми не бачили салон нового A6, але мало що приховано від очей, що, ймовірно, означає, що Audi дотримуватиметься стриманого підходу до оновлення дизайну інтер’єру седана.



Цей прототип новинки має значок S-Line на передніх крилах, але закриває шматок чорної стрічки. Попередні “шпигунські” знімки зняли седан з виставленим значком, тому менші комплектації, ймовірно, матимуть інші зміни стилю.

Значок також вказує на те, що Audi, ймовірно, продовжить пропонувати A6 як мінімум у двох конфігураціях. Зміни стилю A6 будуть перенесені на решту модельного ряду, а моделі S6, RS6 та моделі Allroad з високою посадкою отримають змінений дизайн.

Читайте также: Genesis создал подразделение по производству автомобилей на заказ

Одна річ, яка, мабуть, не зміниться, це силові агрегати. Ми очікуємо, що Audi перенесе їх до оновленої моделі з невеликими змінами. Audi швидко просуває свої плани з електрифікації, і, за чутками, A6 E-Tron дебютує наприкінці цього року.

06-11-2022, 04:11  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 249   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: