Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » На аукціон виставлено ексклюзивне авто зірки "Форсажу" Пола Уокера
Автосвіт / Фото

На аукціон виставлено ексклюзивне авто зірки "Форсажу" Пола Уокера

На аукціон виставлено ексклюзивне авто зірки "Форсажу" Пола Уокера
У США на продаж виставили дуже рідкісний Nissan Skyline GT-R V-Spec II 2001 року.

Сам по собі автомобіль колекційний, але саме цей спорткар цінний ще й тим, що ним володів голлівудський актор Пол Уокер. Оголошення про продаж Nissan було виставлено на сайті автосалону Hive Auto Group, проте його вартість не вказана.

Втім, неважко здогадатися, що Nissan Skyline GT-R V-Spec II коштує щонайменше пів мільйона доларів. Після трагічної загибелі зірки "Форсажу" у 2013 році колекціонери влаштували справжнє полювання на його машини. Так, минулого року його тюнінгована Toyota Supra була продана за $500 тисяч.

До того ж, саме на синьому Nissan Skyline GT-R V-Spec II їздив персонаж Уокера Браян О'Коннер у першій частині "Форсажу". Актору машина сподобалася і він купив собі таку саму.

V-Spec II — лімітована трекова версія Nissan Skyline GT-R34. Усього випущено 1855 таких купе. Автомобіль полегшили за рахунок карбонового капота та відмови від кондиціонера, а ще у нього серйозно доопрацьовано підвіску та встановлено збільшені гальма.



Крім того, це авто Пола Уокера тюнінгували — воно отримало спортивний прямоточний вихлоп та адаптивні амортизатори. У салоні з'явилися кермо Momo та важіль КПП Nismo.

Читайте также: Genesis создал подразделение по производству автомобилей на заказ

Під капотом Nissan Skyline GT-R V-Spec II ховається 2,6-літрова турбошістка. На папері вказана потужність 280 к. с., хоча насправді вона ближче до 330 к. с.
06-11-2022, 11:48  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 304   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: