Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Volkswagen показав салон нового Amarok (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Volkswagen показав салон нового Amarok (ВІДЕО)

Volkswagen показав салон нового Amarok (ВІДЕО)
Відділення Volkswagen Commercial Vehicles показало салон нового Amarok.

Судячи з тизера, передня панель пікапа буде зроблена за образом і подобою Ford Ranger.

Модель другого покоління матиме віртуальну комбінацію приладів, вертикальний «планшет» і понад 30 систем, що асистують, з яких 20 будуть для «Амарока» новими.



Вертикальний «планшет» діагоналлю 10 або 12 дюймів натякає на тісну спорідненість нового Volkswagen Amarok з Ford Ranger. У пікапів буде загальна платформа, гамма двигунів і, як видно на тизері, архітектура салону. Управляти клімат-контролем тепер пропонується через меню аудіосистеми, хоча «Форд» стандартний блок збережений. У «Амароку» ж на його місці кілька клавіш, завідувачів гальма стоянки, «аварійкою» та іншим.

Крім нової медіасистеми, «другому» Amarok дістануться віртуальна комбінація приладів та понад 30 систем, що асистують, понад два десятки з яких запропоновані для моделі вперше. Серед них контроль смуги руху, розпізнавання дорожніх знаків, круговий огляд і адаптивне освітлення. За останнє відповідатимуть матричні фари IQ.Light – але вони стануть частиною опціонального оснащення.

У гаму двигунів увійдуть дизельна “шістка” 3.0, а також бензинові та дизельні “турбочетвірки” у поєднанні з трьома типами приводу. У базових версій провідними будуть задні колеса, старшим модифікаціям дістануться повнопривідні трансмісії.

Читайте также: Genesis создал подразделение по производству автомобилей на заказ

Запуск пікапа заплановано на кінець 2022 року. Залежно від ринку запропонують варіанти з одинарною та подвійною кабіною, хоча й ті та інші випускатимуть на заводі Ford у передмісті Преторії.
06-12-2022, 01:22  
Джерело: nnews.com.ua
Переглядів: 1 372   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: