Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » MG готує недорогий двомісний спорткар
Автосвіт / Фото

MG готує недорогий двомісний спорткар

Опубліковано патентні зображення електричного спорткара MG Cyberster.

Двомісний родстер мають представити наприкінці 2023 року, а у продаж він надійде 2024 року — якраз до 100-річчя британської марки. Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

Модель недаремно присвятили ювілею MG. Справа в тому, що британський бренд відомий, перш за все, своїми компактними та легкими спортивними родстерами. Проте після банкрутства компанії та переходу її під крило китайського концерну SAIC такі моделі не випускали.



Тепер MG повертається до витоків. Британці обіцяють, що Cyberster стане першим у світі недорогим спортивним електромобілем.
MG готує недорогий двомісний спорткар

Концепт-кар MG Cyberster показали минулого року і серійна модель з ним схожа, хоча виглядає стриманіше. У спорткара класичні пропорції з довгим капотом і зсунутим назад салоном. Привертають увагу краплеподібні фари і тоненькі стрілоподібні ліхтарі. Дах, який складається, м'який, як і у всіх класичних MG.

Характеристики MG Cyberster 2024 поки що невідомі, проте він стане найшвидшою моделлю британської марки.

Читайте також: Cadillac представив проєкт гіперкара

Під час презентації концепт-кара було заявлено, що він може розганятися до 100 км/год за 3 с і проїжджати до 800 км без підзарядки.
06-12-2022, 10:57  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 324   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: