Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Cadillac представив проєкт гіперкара
Всі новини / Автосвіт

Cadillac представив проєкт гіперкара

Cadillac представив проєкт гіперкара
Напередодні старту легендарного 24-годинного марафону у французькому Ле-Мані американська компанія Cadillac анонсувала плани повернення у змагання на витривалість.

Прапори заводської команди захищатиме новий болід GTP Hypercar, який вийде на траси американської гоночної серії IMSA та світового чемпіонату WEC у 2023 році. Про це повідомляє пресслужба виробника.

У сезоні IMSA новинка візьме участь у «просунутому» класі GTP, який змінили колишній DPi, а у WEC він боротиметься за перемогу в класах LMDh та LMH, що прийшли на зміну LMP1.

Проєкт GTP Hypercar є спільним дітищем Cadillac та Dallara. У рух гоночний болід буде приводити новий 5,5-літровий двигун V8, який увійде до складу гібридної системи LMDh. Головне завдання, яке стоїть перед творчим колективом стилістів, – максимально, наскільки це можливо в умовах чинних обмежень, придавати боліду відомого вигляду, з характерними елементами дизайну Cadillac.



Читайте также: Genesis создал подразделение по производству автомобилей на заказ

Випробування GTP Hypercar стартують цього літа, а першими перегонами для новинки стане 24-годинний марафон у Дейтоні у січні 2023 року.
06-12-2022, 07:43  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 656   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: