Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Ferrari тестує гібридний суперкар SF90 у потужній версії VS
Автосвіт / Фото

Ferrari тестує гібридний суперкар SF90 у потужній версії VS

Ferrari тестує гібридний суперкар SF90 у потужній версії VS
Автомобільні ЗМІ опублікували фотографії італійського суперкара Ferrari SF90 у “зарядженому” виконанні VS.

Під камуфляжем все ж таки можна розглянути більш агресивний аеродинамічний обвіс.

Ferrari SF90 вже сам по собі є неймовірним суперкаром, але нова партія “шпигунських” фотографій пропонує ще один погляд на “гарячу” версію моделі з кодовою назвою F173VS. VS розшифровується як Versione Speciale, хоча це внутрішнє позначення від Ferrari, і малоймовірно, що саме з цією назвою модель надійде у виробництво. Але це безперечно означає, що це не звичайний SF90.

Західні видання вже зафіксували пару прототипів VS, кожен із яких намагався приховати аеродинамічні зміни, що знаходилися у передній частині машини.



З того, що ми довідалися, центральним елементом цього оновленого SF90 буде капот S-Duct, натхненний 488 Pista. Його головним завданням є напрямок повітря, що проходить через нижню панель, вгору та назовні з автомобіля, використовуючи повітрозабірники та крила, щоб створити аеродинамічні потоки в процесі руху.

Читайте також: Cadillac представив проєкт гіперкара

В результаті збільшується притискна сила, а коли у вас є гіперкар потужністю 986 кінських сил, велика притискна сила ніколи не завадить.

06-14-2022, 03:17  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 112   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: