Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Корейці представили недорогий кросовер (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Корейці представили недорогий кросовер (ВІДЕО)

Корейці представили недорогий кросовер (ВІДЕО)
У Південній Кореї презентували новий SsangYong Torres.

На батьківщині кросовер вже доступний для замовлення за ціною від 26,9 до 30,4 млн. вон ($20 900 — 23 600), а в 2023 з'явиться в Європі.

Про це повідомляє офіційний сайт SsangYong.

SsangYong Torres — дуже важлива модель для корейського бренду, адже саме вона має допомогти компанії відновити сили після банкрутства. У лінійці SsangYong кросовер займе нішу між моделями Korando та Rexton. Назвали його на честь національного парку Торреса в Аргентині, відомого своєю гарною природою.

Дизайн SsangYong Torres 2022 виконаний у новому фірмовому стилі, названому Powered by Toughness ("Рухомий міцністю"). У зовнішньому вигляді панують грані та кути. В анфас кросовер нагадує Jeep, що й не дивно — дизайнери надихалися першими SsangYong Korando, а вони були створені на базі Jeep CJ.



У салоні привертають увагу скошене кермо і відразу два дисплеї на центральній панелі (один з них замінює кнопки клімат-контролю). Стандартною є цифрова панель приладів.

У кросовера великий багажник — його обсяг становить 703-1662 л. Базова комплпектація включає діодну оптику, а серед доступних опцій є невеликий холодильник.

Читайте також: Cadillac представив проєкт гіперкара

Новий SsangYong Torres зі старту доступний лише з 1,5-літровим 170-сильним бензиновим турбодвигуном та 6-ступінчастою автоматичною КПП. Наступного року з'явиться електрична версія моделі і саме її поставлятимуть до Європи.
06-14-2022, 14:44  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 1 804   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: