Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Австралійська поліція прийняла постачання Hyundai Ioniq 5 та Toyota Mirai
Автосвіт / Фото

Австралійська поліція прийняла постачання Hyundai Ioniq 5 та Toyota Mirai

Австралійська поліція прийняла постачання Hyundai Ioniq 5 та Toyota Mirai
Поліція штату Західна Австралія щойно отримала нові Hyundai Ioniq 5 та Toyota Mirai.

Автомобілі ретельно протестують, щоб перевірити, чи вони готові до роботи.

Обидва автомобілі були оснащені всіма необхідними фарами, сиренами, логотипом WA Police Force та поліцейськими радіостанціями.

“Поліція штату Вашингтон ініціювала дослідження та тестування “зелених” автомобілів, які можуть підійти для оперативної поліцейської діяльності”, – йдеться у заяві помічника комісара поліції Аллана Адамса. «Toyota та Hyundai люб’язно надали автомобілі поліції Західної Австралії для проведення довгострокових випробувань у повному обсязі».



Поліцейські сили штату Вашингтон мають намір випробувати два електромобілі для потенційних майбутніх поліцейських операцій на передовій.

Читайте також: Cadillac представив проєкт гіперкара

Ioniq 5 може розглядатися як потенційний поліцейський автомобіль 1 класу, що зробить його придатним для патрулювання доріг. Автопарк поліції Західної Австралії включає безліч різних транспортних засобів, серед яких – Kia Stinger, Chrysler 300, BMW 5-Series, BMW X5, Skoda Superb і навіть Toyota Land Cruiser 78 Series.
06-15-2022, 02:11  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 217   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: