Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » General Motors показали недорогий електрокар з автопілотом
Автосвіт / Фото

General Motors показали недорогий електрокар з автопілотом

General Motors показали недорогий електрокар з автопілотом
У Китаї презентували оновлений Baojun Kiwi.

Компактний міський електрокар є розробкою американського концерну General Motors (саме йому належить бренд Baojun) за участю китайського SAIC.

Про це пише сайт CarNewsChina.

Новий Baojun Kiwi — компактний міський електромобіль із дуже оригінальним однооб'ємним дизайном. Він є аналогом Smart, хоча його зовнішній вигляд більш футуристичний.

Розміри Baojun Kiwi 2022:
Довжина — 2625 мм
Ширина — 1647 мм
Висота — 1588 мм
Колісна база — 1750 мм

Оздоблення салону електрокара розбавляють золотисті вставки, а в дорожчих версіях є і шкіра. В усіх Baojun Kiwi встановлена віртуальна панель приладів з мультимедійною системою від Xiaomi.

Серед доступних опцій для електромобіля є автопілот — його розробила компанія DJI, що спеціалізується на випуску дронів. Він має другий рівень автономності, як і у Tesla. Baojun Kiwi здатний сам об'їжджати перешкоди, гальмувати, змінювати смугу руху та автоматично паркуватися.



Китайський електрокар отримав 54-сильний мотор та батарею місткістю 31,9 кВт∙год. Його запас ходу становить 305 км, а зарядка електрокара у швидкому режимі на 80% займає приблизно годину.

Читайте також: Cadillac представив проєкт гіперкара

Новий Baojun Kiwi надійде у продаж до кінця літа. Його ціна становитиме від 100 000 до 150 000 юанів ($14 900 – 22 300). Пізніше експорт моделі за межі Китаю можливий, адже низку Baojun вже продають в інших країнах.
06-16-2022, 14:46  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 334   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: