Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Тестовий прототип Volkswagen Tiguan EV показали на шпигунських фото
Автосвіт / Фото

Тестовий прототип Volkswagen Tiguan EV показали на шпигунських фото

Тестовий прототип Volkswagen Tiguan EV показали на шпигунських фото
Volkswagen вже працює над наступним поколінням Tiguan, і фотошпигунам вдалося відобразити два тестових авто, що проходять випробування в Альпах.

Очікується, що позашляховик з’явиться до 2024 року і швидше за все буде представлений у вигляді електромобіля.

Мули Tiguan використовують кузов поточної моделі із деякими модифікаціями. Найбільш очевидною зміною є повністю закриті грати радіатора, які у поєднанні з відсутністю видимих ​​вихлопних труб натякають на електричну трансмісію.



Новий передній бампер нагадує Lamborghini Urus і навряд чи дістанеться серійному авто. Решта кузова залишається незмінною порівняно з оновленим Tiguan, який був представлений у 2020 році після запуску другого покоління у 2015 році. Розміри новинки, мабуть, збігатимуться з габаритами поточної моделі, заснованої на платформі MQB.

Що стосується електрифікації, актуальний кросовер продається в гібридному варіанті eHybrid plug-in із комбінованою потужністю 245 к.с. та запасом ходу 50 км. Ми не знаємо, чи буде новий Tiguan виключно на електричній платформі MEB, але є ймовірність, що нова модель пропонуватиметься як з ДВЗ, так і з електромобілем.

Читайте також: Cadillac представив проєкт гіперкара

Це відрізнятиме його від ID.4 і дозволить пропонувати гібридні альтернативи, доки VW не стане виробляти одні тільки електрокари.
06-18-2022, 09:32  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 305   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: