Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » На аукціон виставили Corvette Z06 NFT Minted Green 2023 разом із реальним гіперкаром
Автосвіт / Фото

На аукціон виставили Corvette Z06 NFT Minted Green 2023 разом із реальним гіперкаром

На аукціон виставили Corvette Z06 NFT Minted Green 2023 разом із реальним гіперкаром
Chevrolet вирішує приєднатися до сфери NFT, об’єднавшись із xsullo.

Марка виставить на аукціон унікальний витвір мистецтва, відомий як «Володіть кольором».

На NFT представлений Minted Green Corvette Z06 2023, але цей аукціон цікавий тим, що на ньому також є реальний Minted Green Corvette Z06. Фізичний автомобіль буде оснащений колесами із вуглецевого волокна, пам’ятною табличкою та пакетом продуктивності Z07.

Останній включає обважування з вуглецевого волокна з великим переднім спліттером, заднім антикрилом і розпірками днища, які дозволяють Corvette розвивати притискну силу 333 кг на швидкості 299 км/год.



Інші особливості включають карбоново-керамічну гальмівну систему Brembo, спеціально розроблені шини Michelin Sport Cup 2 R ZP та унікальну підвіску FE7 з Magnetic Ride Control 4.0.

Крім того, Corvette Z06 матиме ексклюзивний код опції RFN. Автомобіль також буде оснащений 5,5-літровим двигуном V8, який виробляє вражаючі 670 л. і 623 Нм моменту, що крутить.

Він з’єднаний з восьмиступінчастою коробкою з подвійним зчепленням, яка дозволяє моделі розганятися до сотні всього за 2,6 секунди. Аукціон проходить з 20 по 24 червня на SuperRare, і ставки прийматимуться виключно в Ethereum. Це цікавий вибір, особливо з огляду на недавній крах криптовалюти.

Читайте також: Cadillac представив проєкт гіперкара

Хоча буде створено лише один NFT, схоже, що на горизонті з’явиться більше незмінних токенів, на що натякнув віце-президент Chevrolet з маркетингу Стів Майорос.

06-18-2022, 23:34  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 323   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: