Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Хот-хетч HONDA Civic Type R 2023 відобразили під час тестів на Нюрбургрингу
Автосвіт / Фото

Хот-хетч HONDA Civic Type R 2023 відобразили під час тестів на Нюрбургрингу

Хот-хетч HONDA Civic Type R 2023 відобразили під час тестів на Нюрбургрингу
Дебют «гарячої» автоновинки намічено на літо цього року.

Ще одна серія шпигунських фото показує закамуфльований тестовий зразок Civic Type R наступного покоління.

Незважаючи на маскування, ми все ж таки можемо побачити деякі цікаві деталі, наприклад, гальмівні супорти Brembo за чорними колесами.

Потрійна вихлопна система а-ля Ferrari 458 Italia також є, як і масивне заднє крило, завдяки якому Civic Type R виглядає значно агресивніше, ніж його суперники. Червоний камуфляж не може приховати потужніші колісні арки, оновлену аеродинаміку та покращене охолодження порівняно із звичайною моделлю.



Хоча Honda продає Si виключно як седан, CTR буде доступний тільки в кузові хетчбек. Обидва типи кузова поставляються виключно з МКПП. Очікується, що хот-хетч отримає 2,0-літровий бензиновий турбомотор.

Причому, деякі експерти впевнені, що японці запропонують покупцям і гібридний варіант. Такому авто навіть пророкують повний привід, що звучить дещо неправдоподібно. Сам автовиробник натякає, що автомобіль наступного покоління буде «найпотужнішим і найкращим Civic Type R за всю історію». Так що мотористи Honda явно ґрунтовно попрацювали над збільшенням віддачі вихідного двигуна.

Читайте також: Cadillac представив проєкт гіперкара

Тизерна кампанія в основному була зосереджена на Північній петлі: натяк не те, що Honda прагне рекорду найшвидшого серійного автомобіля FWD. Для цього йому потрібно буде проїхати коло менш ніж за 7 хвилин і 40,1 секунд, щоб обійти Renault Megane RS Trophy-R Nürburgring Pack.

06-19-2022, 16:29  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 241   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: