Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Класичний PORSCHE 911 Turbo отримав нове прочитання від фірми Singer
Автосвіт / Фото

Класичний PORSCHE 911 Turbo отримав нове прочитання від фірми Singer

Класичний PORSCHE 911 Turbo отримав нове прочитання від фірми Singer
Компанія Singer випустила перші зображення та інформацію про більш спортивну версію Porsche 911 Turbo потужністю понад 500 к.с.

Перший автомобіль, представлений у лютому, був одягнений у приголомшливий кузов із вуглецевого волокна кольору Wolf Blue з інтер’єром кольору Malibu Sand. Спорткар має кузов із вуглецевого волокна Turbo White з подвійними зеленими смугами зверху та паливним баком, розташованим по центру на капоті.

Аналогові датчики і кермо в класичному стилі Porsche доповнюють тканинну оббивку дверей і сидінь з візерунком «гусячі лапки». Також є кондиціонер та бездротова зарядка.



Singer вирішив використовувати 3,8-літровий опозитний шестициліндровий двигун з повітряним охолодженням для моделей Turbo у поєднанні з двома турбокомпресорами, виготовленими на замовлення проміжними охолоджувачами «вода-повітря» та електронними перепускними клапанами.
А ще фахівцям довелося замінити фірмовий «акулячий плавник» прямо перед задніми колесами на повітрозабірник. У результаті доопрацьований двигун видає 510 к.с.

Покупці також можуть вибирати між заднім чи повним приводом. Трансмісія – МКПП. А ще 911-й від Singer дістаються спеціальна гальмівна система, ABS та контроль тяги.

Читайте також: Cadillac представив проєкт гіперкара

Скільки обійдеться найдоступніший переосмислений спорткар, поки не повідомляється, оскільки кожен окремий автомобіль матиме свою індивідуальну обробку та ціну. За даними компанії, понад 70 клієнтів вже зарезервували реставрації за допомогою Turbo Study.
06-19-2022, 17:34  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 209   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: