Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Рідкісний Pagani Huayra Codalunga Long-Tail за $7,3 млн на замовлення двох клієнтів показали в мережіі
Автосвіт / Фото

Рідкісний Pagani Huayra Codalunga Long-Tail за $7,3 млн на замовлення двох клієнтів показали в мережіі

Рідкісний Pagani Huayra Codalunga Long-Tail за $7,3 млн на замовлення двох клієнтів показали в мережіі
Бути колекціонером Pagani добре тим, що це завжди означає, що дуже багатий.

Два заможні покупці попросили у Гораціо Пагані випустити версію Huayra з довгим хвостом.

Робота над цією моделлю тривала більш ніж два роки роботи. Pagani Huayra Codalunga створено своїм кузовним ательє автовиробника Grandi Complicazioni. Модель віддає шану великим проектам 60-х років.

Розширений на 360 мм у порівнянні зі стандартним купе Huayra, Huayra Codalunga оснащений знайомим двигуном Pagani V12 потужністю 840 к.с. та 1100 Нм. До цього двигуна прикріплена подовжена титанова вихлопна система, яка важить лише 4,4 кг. Він покритий керамічним покриттям на честь гоночних автомобілів, що брали участь у гонках “24 години Ле-Мана”.

Автомобіль важить всього 1280 кг і має «надзвичайно високу аеродинамічну ефективність», згідно з брендом. Тим часом, чотири активні аеродинамічні щитки були вдосконалені, щоб утримувати Huayra Codalunga на дорозі навіть на високих швидкостях. Щодо загального дизайну, то команда намагалася щось прибрати, а не додати до дизайну. Крім буквального збільшення довжини, вигляд автомобіля був спрощений.



Кольори оздоблення салону та фарби також були надихнуті тенденціями дизайну тієї епохи. Незважаючи на те, що в салоні збереглися відкриті структурні елементи з вуглецевого волокна, плетена замша для інтер’єру вибиралася з прицілом на класичний стиль. У той же час кольори фарбування кузова або матові або напівматові, щоб підкреслити прості лінії дизайну автомобіля.

Читайте також: Cadillac представив проєкт гіперкара

Усього п’ять екземплярів Pagani Huayra Codalunga коштують 7 мільйонів євро.



06-19-2022, 23:29  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 144   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: