Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Chevrolet Silverado ZR2 Bison 2023 показали на тизері (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Chevrolet Silverado ZR2 Bison 2023 показали на тизері (ВІДЕО)

Chevrolet Silverado ZR2 Bison 2023 показали на тизері (ВІДЕО)
Модельний ряд Chevrolet Silverado 2022 розширився за рахунок появи варіанту ZR2, і в 2023 він стає ще більш екстремальним.

Це стало зрозумілим сьогодні, коли компанія випустила перший тизер для майбутнього Silverado ZR2 Bison.

Модель, яка буде представлена ​​цього літа, позиціонується як «вантажівка, готова до бездоріжжя» з «унікальними особливостями американських експедиційних автомобілів (AEV)».

Хоча тизер-відео не дуже інформативно, ми бачимо, що вантажівка буде оснащена новим переднім бампером із круглими протитуманними фарами. До них приєднаються посилені захисні пластини та чорні колеса AEV.

Це друга співпраця Chevrolet з AEV. Спочатку компанії об’єдналися для створення Colorado ZR2 Bison у 2018 році. Пікап середнього розміру був оснащений сталевими бамперами, п’ятьма захисними пластинами і 17-дюймовими колесами, взутими в позашляхові 31-дюймові шини Goodyear Wrangler Duratrac. Модель також мала розширені крила, розроблені AEV, і передні та задні диференціали, що блокуються.



Ми можемо очікувати аналогічних оновлень для Silverado ZR2 Bison, але варто зазначити, що Silverado ZR2 вже їздить на спеціальних 18-дюймових колесах, взутих у позашляхові 33-дюймові шини. ZR2 також оснащений сталевим переднім бампером, унікальною решіткою радіатора з емблемою flow-tie вбудованими освітлювальними приладами.

Серед інших відмінних рис – червоні гаки для відновлення, численні захисні пластини та подвійна вихлопна система, яка закінчується перед заднім бампером, щоб звести до мінімуму будь-які потенційні пошкодження від бездоріжжя.

Читайте також: В Україні запровадять цифрове розмитнення автомобілів

Покупці також знайдуть передні та задні локери, підвіску, орієнтовану на бездоріжжя. До них приєднується 6,2-літровий V8, який розвиває 420 л.
06-20-2022, 18:37  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 692   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: