Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Представлений ювілейний Opel Corsa
Автосвіт / Фото

Представлений ювілейний Opel Corsa

Представлений ювілейний Opel Corsa
Opel Corsa отримав спеціальну версію до 40-річчя.

Її випустять лімітованим тиражем та запропонують лише в електричному виконанні.

Opel відзначає 40-річчя хетчбека Corsa. Подарунком до ювілею стала спеціальна версія моделі 40 Years Special Edition. Деталі авто розкрили на офіційному сайті концерну Stellantis.

Відрізнити ювілейний варіант від стандартного Opel Corsa 2022 можна за особливим червоним кольором — такий відтінок пропонували для першого покоління моделі. Дах і дзеркала заднього виду чорні, а відповідно до них — 17-дюймові диски графітового кольору.



Салон Opel Corsa оброблений спеціальною картатою тканиною — її візерунок також запозичили у моделей 80-х. Мало того, в комплекті з авто покупці отримають оригінальні картаті шкарпетки. Також усередині з'явилися ювілейні логотипи із цифрою "40".

Комплектація Opel Corsa 40 Years Special Edition досить багата — включає діодні фари, клімат-контроль, камеру заднього виду, 7-дюймовий дисплей, парктронік, підігрів сидінь та керма.

Хетчбек доступний лише в електричному виконанні. Він оснащений 136-сильним мотором та батареєю на 50 кВт∙год. Електрокар розганяється до 100 км/год за 8,1 с і розвиває 150 км/год, його запас ходу становить 330 км.

Читайте також: В Україні запровадять цифрове розмитнення автомобілів

Усього випустять рівно 1982 Opel Corsa 40 Years Special Edition, адже модель випускають із 1982 року. Купити електромобіль можна буде за ціною від 36 тисяч євро.
06-21-2022, 14:43  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 494   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: