Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Toyota показала електричний позашляховик Compact Cruiser EV
Всі новини / Автосвіт

Toyota показала електричний позашляховик Compact Cruiser EV

Toyota показала електричний позашляховик Compact Cruiser EV
Toyota представила кілька зображень нового автомобіля Compact Cruiser EV.

Це компактний електричний позашляховик, представлений спільно Toyota і Lexus в Токіо минулого року.

Compact Cruiser EV був удостоєний нагороди Car Design Award 2022 виданням Auto&Design. Compact Cruiser EV був розроблений Центром розвитку дизайну Toyota Europe у Ніцці, Франція. Він отримав деякі характеристики Toyota Land Cruiser першого покоління у поєднанні з елементами FJ Cruiser.

Compact Cruiser EV, швидше за все, буде повнопривідною моделлю. Автомобіль отримає світлодіодні фари, великі захисні пластини, квадратні крила та достатній дорожній просвіт. Він також буде оснащений бічною драбиною і зробленим на замовлення багажником на даху, що поєднує міцність і компактність.



Toyota заявляє, що цільова клієнтська база для Compact Cruiser EV – міські жителі, які люблять проводити час на свіжому повітрі. Хоча ключових технічних деталей, як і раніше, немає, Compact Cruiser EV повинен перейти в серійне виробництво зовсім скоро.

Читайте також: В Україні запровадять цифрове розмитнення автомобілів

Toyota каже, що провела 30 років досліджень у галузі технологій електромобілів. У компанії впевнені, що зрештою клієнти хотітимуть автомобілі з нульовим рівнем викидів, які підкреслюють їх характер та стиль життя. Toyota каже, що Compact Cruiser EV – чудовий приклад таких бажань.
06-22-2022, 05:21  
Джерело: ampercar.com
Переглядів: 292   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: