Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Як виглядає електричний Toyota Compact Cruiser EV
Всі новини / Автосвіт

Як виглядає електричний Toyota Compact Cruiser EV

Як виглядає електричний Toyota Compact Cruiser EV
Toyota повністю розкрила прототип електричного "Крузака" - позашляховика Compact Cruiser EV.

Спершу розробку показали в грудні 2021 року, і екстер'єр так сподобався журі конкурсу Car Design Award 2022, що Toyota Compact Cruiser EV отримала нагороду за найкращий дизайн у категорії концептуальних автомобілів. На честь цієї події японці показали нові фотографії та комп'ютерні рендери концептуального всюдихода.

Зовні Toyota Compact Cruiser EV нагадує класичні рамні "Крузаки" або FJ Cruiser, що досі випускається. У прототипу електромобіля солідний дорожній просвіт, навмисне нехитрі диски, практичне пластикове обваження по периметру і невеликі звиси. Зверху є спеціальний багажник для сноубордів, збоку сходи, дно вкрите сталевими листами.



Toyota каже, що цільова аудиторія майбутнього Compact Cruiser – молоді міські мешканці, яким подобається активний відпочинок на свіжому повітрі.

Читайте також: Cadillac представив проєкт гіперкара

Про техніку нічого не сказано, але якщо електропозашляховик стане серійним, його напевно розроблять навколо платформи eTNGA, а двомоторна повнопривідна силова установка буде єдино можливим варіантом.


06-18-2022, 11:56  
Джерело: f1analytic.com
Переглядів: 570   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: