Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » General Motors повертаються до Європи з новими моделями
Автосвіт / Фото

General Motors повертаються до Європи з новими моделями

General Motors повертаються до Європи з новими моделями
General Motors мають на меті повернутися на європейський ринок.

Незабаром у низці країн Старого світу стартують продажі нових моделей американського концерну, причому всі вони будуть електричними. Про це повідомляє агентство Bloomberg.

Першим на європейський ринок вийде новий Cadillac Lyriq. Електричний кросовер нещодавно надійшов у продаж у США та Канаді за ціною від $63 тисяч, а 2023 року очікується поява його флагманського повнопривідного варіанту. Конкурентами моделі є Audi e-tron, Mercedes-Benz EQC та Jaguar i-Pace.

Також у General Motors планують повернути до Європи Hummer. Як відомо, тепер ці авто випускаються лише в електричному виконанні. В Америці вже надійшов у виробництво пікап GMC Hummer EV, а незабаром до нього приєднається позашляховик Hummer SUV. Ціни на авто стартують приблизно з 80 тисяч доларів.



Читайте також: В Україні запровадять цифрове розмитнення автомобілів

Втім, великі розміри Hummer не зовсім підходять для європейських міст. Тому цілком ймовірно, що ці електрокари продаватимуть не у всіх європейських країнах.
06-22-2022, 15:44  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 492   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: