Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » У старому сараї знайшли колекцію раритетних ретро-авто вартістю сотні тисяч євро (ІВІДЕО)
Автосвіт / Відео

У старому сараї знайшли колекцію раритетних ретро-авто вартістю сотні тисяч євро (ІВІДЕО)

У Франції виявлено цілу колекцію рідкісних ретро-автомобілів.

Будинок і автомобілі належали французькому інженеру П'єру Херону. Відомо, що він купував ретро-авто в 1965-1973 роках.

П'єр Херон надавав перевагу французьким спортивним моделям, причому особливо любив раритетні Talbot — у нього зібралося близько десятка цих машин. Найціннішим із них є купе Talbot Lago T26 GSL 1954 року — їх випустили лише 15.

Також у сараї стоять одразу кілька недешевих Delahaye, серед яких виділяється рідкісний кабріолет 135M El Glaoui 1948 року. В ательє Figoni & Falaschi випустили лише 18 таких авто та екземпляри у відмінному стані коштують зараз понад мільйон євро.

А Gregoire Sport 1958 настільки рідкісний, що про нього мало хто знає. Цінним є і іспанське купе Hispano-Suiza Type 49 Coach 1928 року.



Читайте також: В Україні запровадять цифрове розмитнення автомобілів

Ретро-авто не в найкращому стані та вимагають реставрації. На аукціоні стартова ціна деяких машин досягає 200 тис. євро. Торги заплановано на липень.
06-23-2022, 12:48  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 502   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: