Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » На аукціон виставлений дивовижний гібрид човна та будинку на колесах (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

На аукціон виставлений дивовижний гібрид човна та будинку на колесах (ВІДЕО)

У США на аукціон Barrett-Jackson виставили дуже нестандартний транспортний засіб.

Boaterhome збудовано на базі фургона Ford Econoline.

Його подовжили до 11 м, а також додали третю вісь і спеціальну платформу ззаду. На неї вантажиться 8,5-метровий катер, причому стає своєрідним продовженням будинку на колесах, адже його каюта з'єднується з житловим відсіком Ford. На воду човен опускається за допомогою лебідки.

Усередині обладнані кухня з раковиною та плитою, вітальня з обіднім столом, кілька спальних місць і повноцінний санвузол. В обробці використані дорогі шкіра та дерево, а оснащення включає кондиціонер.



Автодім Boaterhome оснащений величезним бензиновим V8 об'ємом 7,5 л і здатний розвинути 160 км/год. Катер також має вісімку, але 4,2-літрову, а його максимальна швидкість становить 64 км/год.

Читайте також: У США представили трактор John Deere на аміаку

Як не дивно, цей диво-апарат не є одиничним прототипом, його навіть випускали — всього в 1986 зібрано 21 Boaterhome. Нині більшість із них зберігаються в приватних колекціях.
06-25-2022, 13:49  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 708   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: