Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » FORD Focus знімуть із виробництва через три роки для переходу на електромобілі
Всі новини / Автосвіт

FORD Focus знімуть із виробництва через три роки для переходу на електромобілі

FORD Focus знімуть із виробництва через три роки для переходу на електромобілі
Сімейний автомобіль Ford Focus, який уособлює ренесанс компанії в 1990-х роках і став синонімом сімейних автомобілів, зникне в 2025 році, ставши жертвою переходу Ford до електрифікованого модельного ряду.

Ця новина прийшла разом з оголошенням Ford про припинення виробництва автомобілів на німецькому заводі в Саарлуї, де зараз виробляється Focus. Саарлуї претендував на виробництво наступного покоління електромобілів Ford, але програв заводу компанії у Валенсії в Іспанії.

Це означатиме втрату робочих місць у Німеччині. Хоча цілком можливо, що деяких робітників можуть перевести на інший німецький завод Ford у Кельні, який розпочне виробництво нового кросовера на базі електричної архітектури VW MEB у 2023 році. Automotive News повідомляє, що зараз 4600 людей працюють у Саарлуї. Концерн попередив, що Валенсія також може очікувати на скорочення чисельності персоналу, незважаючи на те, що виграла контракт на постачання електромобілів Ford наступного покоління. Близько 6000 людей працюють на іспанському заводі, де виробляються кросовери Kuga, мінівени S-Max та Galaxy, а також Transit Connect.



Читайте також: У США представили трактор John Deere на аміаку

Mondeo D-сегменту також вироблявся там до недавнього часу, Ford відмовився від свого колись популярного сімейного седана та універсала навесні 2022 року у відповідь на падіння продажів, оскільки покупці перейшли на кросовери.
06-26-2022, 01:08  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 143   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: