Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Ретро-кросовер на базі RAV4 викликав шалений ажіотаж
Автосвіт / Фото

Ретро-кросовер на базі RAV4 викликав шалений ажіотаж

Ретро-кросовер на базі RAV4 викликав шалений ажіотаж
Невелика японська компанія Mitsuoka Motors повідомила, що за перший рік з моменту появи моделі Mitsuoka Buddy продала 900 таких машин – до цього числа входять і вже відвантажені клієнтам авто, і ті, які тільки збирають або готуються збирати.

Нагадаємо, Buddy – це конвертована під старі американські позашляховики 70-х Toyota RAV4.

900 отриманих за рік замовлень – колосальний успіх для проекту. Спочатку компанія розраховувала збирати по 150 Buddy на рік, 2021-го через наплив замовлень їй довелося подвоїти потужності свого заводу. На початку 2022-го компанія взагалі домовилася про організацію додаткового випуску моделі на двох аутсорсингових майданчиках.

Замовлення на Бадді продовжують надходити – очікується, що до кінця 2022-го сукупний обсяг проданих та передплачених машин перевищить 1000 одиниць.

Mitsuoka Buddy вперше показали у листопаді 2020-го, виробляти машини почали 24 червня 2021 року.

Від вихідної Toyota RAV4 Міцуока відрізняється оригінальним оперенням та зміненою задньою частиною кузова. Передні крила, капот, бампер виконані у стилі Chevrolet K5 Blazer зразка 1970-1980-х років. Блок-фари від RAV4 замінені на універсальні прямокутники. Решітка радіатора виконані у вигляді нікельованого «гриля». Позаду стиль щодо звичайного RAV4 змінено оригінальним бампером з хромованою накладкою, а також інтегрованими через перехідник вертикальними ліхтарями від Кадилака. Довершують ретроекстер’єр хромовані ковпаки коліс.

Оригінальні кузовні панелі Buddy виготовлені з поліпропілену та формованого АБС-пластику. Ці технології забезпечують високу візуальну якість та точну геометрію.



В даний час Mitsuoka робить паралельно ще 5 інших моделей. У компанії кажуть, що за один 2021-й випустили більше машин, ніж у сумі за період з 1998 по 2020 рік.

Читайте також: General Motors будують новий місяцехід для астронавтів

На честь перших роковин суперуспішного Buddy Mitsuoka Motor випустить 250 сувенірних наборів, кожен з яких складається з двох дизайнерських склянок.
06-26-2022, 13:49  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 873   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: