Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Сотню нелегальних мотоциклів і мопедів розчавили бульдозером (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Сотню нелегальних мотоциклів і мопедів розчавили бульдозером (ВІДЕО)

У Нью-Йорку знищили кількасот нелегальних мотоциклів.

Керував процесом сам міський голова Ерік Адамс.

Про це повідомляє пресслужба мерії Нью-Йорка.

Кросові мотоцикли, мопеди та квадроцикли розчавили бульдозером. Загалом під прес пустили майже сотню одиниць мототехніки.

Це вже не перший подібний акт демонстративного знищення байків у Нью-Йорку. Всі вони конфісковані поліцією, адже їхня експлуатація в місті заборонена.

По-перше, кросові мотоцикли та квадроцикли призначені для бездоріжжя і на них не можна їздити по міських вулицях. По-друге, така техніка не вписується у вимоги до шумності. Багато байків незареєстровані, а частина з них не має страхування.



Ерік Адамс активно бореться з нелегальними мотоциклами з моменту вступу на посаду 1 січня. Він повідомив, що з початку року вже конфісковано понад 2 000 одиниць мототехніки — на 80% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Приблизно 900 із них збираються знищити.

Читайте також: General Motors будують новий місяцехід для астронавтів

Водночас із порушниками планують боротися не лише заборонами. Мер Нью-Йорка пообіцяв облаштувати у місті грязьовий трек для кросових мотоциклів іі квадроциклів.
06-27-2022, 10:01  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 123   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: