Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Dodge представить три електрифіковані моделі на заході Speed Week у Мічигані 15 серпня
Всі новини / Автосвіт

Dodge представить три електрифіковані моделі на заході Speed Week у Мічигані 15 серпня

Dodge представить три електрифіковані моделі на заході Speed Week у Мічигані 15 серпня
Dodge збирається провести спеціальний захід Speed ​​Week на знаменитій Вудворд-авеню в Мічигані, щоб офіційно оголосити про свої плани з електрифікації.

Багатоденний захід розпочнеться 12 серпня, а попередній перегляд для преси відбудеться за день до дрег-рейсингу. 13 серпня шанувальникам Dodge буде запропоновано низку заходів на M1 Concours у Понтіаку, штат Мічиган.

Родзинкою Dodge Speed ​​Week стане представлення нових продуктів бренду Dodge протягом трьох вечорів поспіль із 15 по 17 серпня. Презентації будуть проводитися для представників ЗМІ та запрошених гостей та розпочнуться 15-го числа.

Auto News зазначає, що довгоочікуваний концепт електричного маслкара Dodge, швидше за все, буде серед представлених автомобілів. Очікується, що на заході також буде презентовано кросовер Dodge Hornet на базі Alfa Romeo Tonale.



Тиждень Dodge Speed ​​завершиться 20 серпня публічним показом Dodge Dream Cruise. “Немає кращого місця, щоб представити новий напрямок продуктивності для бренду Dodge, ніж Вудворд-авеню в метро Детройта, з десятками тисяч наших найближчих шанувальників та друзів”, – заявив виконавчий директор бренду Dodge Тім Куніскіс.

Читайте також: CADILLAC відкрила попередні замовлення на CADILLAC Lyriq 2024 року

“Все, що я можу сказати, це те, що майбутнє нашого бренду буде продемонстровано під час Dodge Speed ​​Week”.
06-27-2022, 17:38  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 248   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: