Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » На тестах помічено прототип оновленого Mercedes-Benz GLS
Автосвіт / Фото

На тестах помічено прототип оновленого Mercedes-Benz GLS

На тестах помічено прототип оновленого Mercedes-Benz GLS
Західні видання опублікували фотографії із тестів оновленого Mercedes-Benz GLS.

Прототип новинки отримав невелике маскування кузова.

Ми не бачили, як інженери Mercedes-Benz тестують прототипи оновленого GLS-class протягом кількох місяців, але нарешті західні видання поділилися довгоочікуваними кадрами з цією німецькою новинкою.

Треба сказати, що на цей раз, кросовер виглядає більш готовим до виробництва, ніж раніше.

Передня частина має нові панелі, які додає відкриті елементи над повітрозабірниками у кутах бампера. Візуально цей елемент дизайну робить зовнішній вигляд GLS набагато суворішим. Фальшрадіаторні грати та фари, здається, не зазнали жодних змін, порівняно з нинішньою версією моделі.

З боків жодних змін також немає. Як і у випадку з нещодавно поміченим оновленим GLA-Class, можуть з’явитися нові дизайни колісних дисків, які надають моделі свіжого вигляду. Камуфляжна смуга ззаду закриває задні ліхтарі. Однак розташування ламп усередині них здається новим.

У нас немає “шпигунських” знімків салону оновленого GLS. Західні журналісти стверджують, що оновлено графіку для цифрової комбінації приладів та інформаційно-розважальної системи. Рульове колесо нібито також інше.



У той же час, більш розкішний Maybach GLS також отримає оновлення. Останній набір “шпигунських” знімків, які ми бачили, показав лише змінені фари. В даний час немає жодних вказівок на те, що оновлений GLS може мати будь-які зміни у складі моторної гами.

Пізніше цього літа дебютує електричний кросовер EQS. Він запропонує покупцям 355 л. у версії з індексом 450 та 536 л.с. в комплектації 580.

Читайте також: В Україні запровадять цифрове розмитнення автомобілів

Очікуйте, що версія моделі від AMG з’явиться пізніше, і у Mercedes вже є концепція версії Maybach для людей, які хочуть подорожувати в розкоші з нульовим рівнем викидів.


06-29-2022, 23:46  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 371   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: