Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Стало відомо, які нові автомобілі представлять в Україні цього літа
Всі новини / Автосвіт

Стало відомо, які нові автомобілі представлять в Україні цього літа

Стало відомо, які нові автомобілі представлять в Україні цього літа
Незважаючи на війну, продаж нових автомобілів в Україні потроху зростає, і ринок поступово відновлюється.

Крім того, незабаром на нас чекають прем'єри нових моделей — їх буде близько десятка.

Подробиці про новинки цього літа розкрила інформаційно-аналітична група AutoConsulting.

Однією з найочікуваніших прем'єр в Україні стане новий BMW 7 Series. Флагманський седан став більшим, а його дизайн виконаний у новому фірмовому стилі. Головна "фішка" в салоні — величезний монітор для задніх пасажирів. Сімка BMW спочатку приїде в бензинових і дизельних версіях потужністю 299-571 к. с., проте в лінійці є й гібрид, що заряджається, і електричний варіант i7.

Citroen
Кросовер Citroen C5 Aircross приїде в Україну в оновленій версії. Його дизайн став ще авангарднішим, а в салоні встановлені нові передні сидіння підвищеного комфорту. Поряд із бензиновими й дизельними версіями може з'явитися топовий гібридний варіант на 225 к. с.

Mazda
Mazda CX-5 також пройшла оновлення — у кросовера замінили фари, ґрати радіатора та ліхтарі. У салоні встановили збільшений сенсорний дисплей і нові передні сидіння. Mazda CX-5 2022, як і раніше, пропонують із бензиновими двигунами об'ємом 2,0 л (150 к. с.) і 2,5 л (194 к. с.).

Opel
Opel представить в Україні модернізований кросовер Grandland. Його можна впізнати за зміненою передньою частиною в новій фірмовій стилістиці Opel Vizor. У салоні з'явилася віртуальна панель приладів, а список опцій поповнили камери кругового огляду, паркувальний автопілот і система нічного бачення. Минулого року українське представництво бренду анонсувало появу в нашій країні топової гібридної версії Grandland потужністю 300 к. с.

Porsche
Представництво Porsche в Україні анонсувало дві спецверсії кросоверів марки. Новий Porsche Macan T — спортивний варіант для активних водіїв. Потужність його 2,0-літрового турбомотора зросла до 265 к. с., а підвіску зробили жорсткішою. Модель можна впізнати за 20-дюймовими дисками й особливою обробкою салону.



Porsche Cayenne Platinum Edition навпаки робить ставку на розкіш і комфорт. Його обробку розбавляє декор платинового кольору, а салон обшитий дорогою шкірою. Комплектацію розширили 21-дюймові диски, панорамний дах, адаптивні фари й дорога акустика Bose.

Volkswagen
Volkswagen привезе в Україну оновлений кросовер T-Roc. У нього змінено передню частину, а в салоні з'явилися кермо та перемикачі від Volkswagen Golf 8. Швидше за все, кросовер на українському ринку буде, як і раніше, доступний із 1,5-літровим 150-сильним бензиновим турбомотором.

Volvo
Volkswagen привезе в Україну оновлений кросовер T-Roc. У нього змінено передню частину, а в салоні з'явилися кермо та перемикачі від Volkswagen Golf 8. Швидше за все, кросовер на українському ринку буде, як і раніше, доступний із 1,5-літровим 150-сильним бензиновим турбомотором.

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

Крім того, стане доступний електрокросовер Volvo C40 в "дальнобійній" версії з одним 231-сильним електромотором і переднім приводом. Він здатний проїхати 450 км без підзарядки та буде дешевшим за повнопривідний 408-сильний варіант.
07-12-2022, 09:59  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 1 188   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: