Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Названо найбільш надійні та довговічні сімейні седани
Всі новини / Автосвіт

Названо найбільш надійні та довговічні сімейні седани

Названо найбільш надійні та довговічні сімейні седани
У наші дні сімейні седани програють у популярності кросоверам, а тому на вторинному ринку вони дешевші.

У процесі вибору вживаного авто на перше місце виходять довговічність та відсутність несправностей. Американська споживча організація Consumer Reports обрала найнадійніші седани сучасності.

У межах дослідження експерти вивчили досвід 300 тисяч власників седанів, випущених після 2017 року. На основі цих даних обрали ТОП-7 найдовговічніших седанів.

Toyota Corolla

Toyota Corolla — недарма найпопулярніший автомобіль в історії. У неї надійні та невибагливі мотори, проста конструкція, а також непогана ліквідність.

Mazda 6

Переваги Mazda 6 — економічні двигуни, надійна автоматична КПП та якісне довговічне оздоблення салону. До того ж у седана досить високий (165 мм) кліренс.

Toyota Camry

У Camry традиційно надійні атмосферні мотори та висока якість складання. Плюси седана – м'яка комфортна підвіска та просторий салон.

Honda Accord

У Honda Accord відзначають хорошу динаміку та пристосованість до експлуатації в умовах суворих зим. Двигуни з турбонаддувом безпроблемні.

Volkswagen Passat

Власники зазначають надійність та економічність 1,8-літрового 180-сильного турбомотора. У седана сучасна віртуальна панель приладів і просторий задній ряд сидінь.



Subaru Legacy

У Subaru Legacy міцна ходова та повний привід. Атмосферний 2,5-літровий двигун також дуже міцний.

Toyota Avalon

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

З технічної точки зору Avalon мало чим відрізняється від Toyota Camry, а тому не менш надійний, але при цьому більший і просторіший.
07-27-2022, 14:46  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 522   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: