Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Стартувало виробництво наступника Chevrolet Lacetti
Всі новини / Автосвіт

Стартувало виробництво наступника Chevrolet Lacetti

Стартувало виробництво наступника Chevrolet Lacetti
В Узбекистані зібрали першу партію Chevrolet Onix.

Поки що бюджетний седан В-класу випускатимуть малими серіями, а повномасштабне виробництво стартує на початку 2023 року.

Про це повідомляє офіційний сайт підприємства UzAuto Motors.

Новий Chevrolet Onix є наступником відомих в Україні моделей Lacetti й Cobalt. Він має всі шанси вийти на наш ринок, адже Chevrolet від узбецького підрозділу General Motors у нас продаються (раніше вони були представлені під брендом Ravon).

Седан Chevrolet Onix відрізняється стриманим дизайном. Побудований на тій же платформі, що й кросовер Chevrolet Tracker, який також почали випускати на UzAuto Motors (і на нього теж чекають в Україні). За габаритами він можна порівняти з Lacetti й Cobalt.

Розміри Chevrolet Onix 2022:

Довжина — 4474 мм
Ширина — 1730 мм
Висота — 1471 мм
Колісна база — 2600 мм
Кліренс — 134 мм



Інтер'єр і ціна Chevrolet Onyx

Салон Chevrolet Onix багато в чому схожий на інтер'єр родинного Tracker. Прилади поміщені в окремі колодязі, а на центральній панелі встановлено 8,0-дюймовий дисплей. Об'єм багажника — 469 л.

Седан надійде в продаж за ціною від 9000 до 12 000 доларів. Базова комплектація Chevrolet Onix включатиме ABS, електросклопідйомники, кондиціонер, аудіосистему й Android Auto з Apple CarPlay. Топовий варіант отримає клімат-контроль, підігрів сидінь і камеру заднього виду.

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

На вибір запропонують 1,2-літровий бензиновий атмосферний двигун на 89 к. с. і 1,0-літровий 116-сильний турбомотор. Потужніший варіант розганяється до 100 км/год за 10,9 с і витрачає 8,4 л/100 км у місті й 6 л/100 км на трасі. Седану будуть доступні 5-ступінчаста механічна та 6-ступінчаста автоматична КПП.
07-30-2022, 11:54  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 642   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: