Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Rolls-Royce оголосила про фінальний етап випробувань електричного Spectre
Всі новини / Автосвіт

Rolls-Royce оголосила про фінальний етап випробувань електричного Spectre

Rolls-Royce оголосила про фінальний етап випробувань електричного Spectre
У рамках свого недавнього інтерв’ю генеральний директор Rolls-Royce оголосив про те, що перша повністю електрична модель компанії – седан Spectre, проходить фінальний етап випробувань.

Rolls-Royce представить свій перший електромобіль наприкінці наступного року. У спеціалістів бренду ще багато часу перед дебютом Spectre, а саме таку назву отримає ця новинка. Однак ніхто не повинен очікувати, що британська компанія наслідуватиме тенденції своїх конкурентів. Коли Spectre надійде в продаж, у нього не буде Ludicrous Mode, як у електромобілів Tesla.

У рамках свого недавнього інтерв’ю генеральний директор Rolls-Royce Торстен Мюллер-Отвос сказав, що компанія ніколи не запропонує Ludicrous Mode, «як Tesla будь-коли».

Новий Spectre зараз проходить завершальний етап випробувань у Франції. Автовиробник зосередився на розробці нового обладнання підвіски, яке буде ключовим фактором у визначенні того, як автомобіль їде та керується. Нова система дозволить Rolls запропонувати «поїздку на килимі-літаку» у своєму першому електромобілі. Мюллер-Отвос окремо зазначив, що їзда на Spectre схожа на зліт приватного літака Gulf Stream.



Стратегія Rolls-Royce до того, щоб стати повністю електричним брендом до 2030 року, не відштовхнула їх відданих клієнтів, і це, ймовірно, пов’язано з типом ринку, який компанія обслуговує (преміальні авто – прим.редак.).

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

За словами Мюллер-Отвос, електромобілі «цілком природно підходять для Rolls-Royce». Мюллер-Отвос зазначив в інтерв’ю, що електромобілі тихі та потужні. Компанія також отримала позитивні відгуки про свої зусилля щодо створення електромобілів.
08-1-2022, 05:03  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 286   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: