Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » У Києві огорожуватимуть велодоріжки спеціальними смугами
Всі новини / Автосвіт

У Києві огорожуватимуть велодоріжки спеціальними смугами

В українській столиці будуть огорожувати спеціальними смугами велосипедні доріжки, які розташовані за місцями автомобільних паркувань.

Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікувала громадська організація "Київ – велосипедне місто" у соціальних мережах.

Відомо, що постанова до державних будівельних норм була затверджена міністерством розвитку громад та територій України.

Воно набуде чинності з 1 вересня 2022 року. Борти для огородження велодоріжок виготовлені з гуми чи пластику, що дозволить захистити велодоріжки від паркування автомобілів.

Вперше такі огорожі були встановлені у 2021 році на вулицях Рейтарська, Басейна та Золотоворітська. Нагадаємо, що і з української столиці планують створити велосипедний маршрут до Ірпені та Бучі Київської області.



Про це стало відомо із проекту, який опублікували на саміті Irpin Reconstruction командою організації Bike City consulting та презентували візуалізацію. За словами авторів проекту, велосипедний маршрут є амбітним і потребує залучення та зацікавленості всіх трьох міст та державного агентства "Укравтодор".

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

Першим містом, яке висловило зацікавленість став Ірпінь. Довоєнні показники велосипедного сполучення між Ірпенем та Бучею були найвищими.







08-4-2022, 05:07  
Джерело: kyiv.comments.ua
Переглядів: 419   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: