Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Новий Duster 2022 отримав практичну та містку версію для бізнесу
Автосвіт / Фото

Новий Duster 2022 отримав практичну та містку версію для бізнесу

Новий Duster 2022 отримав практичну та містку версію для бізнесу
У Великій Британії презентовано нову Dacia Duster Commercial.

Фургон пройшов оновлення слідом за стандартним кросовером і надійде в продаж за ціною від 16 750 євро. Подробиці авто розкрито на офіційному сайті Dacia.

Як і всі Dacia та Renault Duster 2022, фургон відрізняється зміненими фарами, ліхтарями та решіткою радіатора. Відрізнити його від стандартного кросовера можна хіба що за відсутності сріблястих вставок на бамперах. Цікава деталь: у авто заднє скло замінено чорним пластиком, хоча здалеку це не видно.

З салону прибрано задні сидіння та частину обробки, а за передніми кріслами з'явилася перегородка. Для перевезення вантажів облаштовано відсік об'ємом 1623 л. Вантажопідйомність авто становить 503 кг.

Базова комплектація Dacia Duster Commercial включає кондиціонер, електросклопідйомники, круїз-контроль, аудіосистему, Bluetooth. Дорожча версія Expression за 21700 євро додає 16-дюймові литі диски, камеру заднього виду, парктронік і 8-дюймовий сенсорний дисплей.



На вибір запропоновані бензинові турбомотори об'ємом 1,0 л (90 к. с.) та 1,3 л (150 к. с.), а також 1,5-літровий 115-сильний турбодизель. Як і раніше, лише дизельний варіант може бути повнопривідним.

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

Тим часом вже активно розробляється новий Дастер третього покоління. Його дизайн вже розсекречений, хоч до прем'єри ще два роки.
08-4-2022, 10:54  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 910   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: