Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Chevrolet заплатить по 6000 доларів власникам Chevrolet Bolt за відмову від законних прав
Всі новини / Автосвіт

Chevrolet заплатить по 6000 доларів власникам Chevrolet Bolt за відмову від законних прав

Якщо ви останнім часом не слідкували за ринком електромобілів – нагадаємо, що Chevrolet 2023 модельного року знижує ціни на Bolt EV і Bolt EUV приблизно на 5000 доларів кожен, що робить близнюки Bolt найдоступнішими електромобілями в Америці та Європі.

Логічно, що покупці Chevy Bolts 2022 року випуску відчувають себе не дуже. Уявіть, що ви купили Bolt 1LT за 31 500 доларів, а через кілька днів дізналися, що еквівалент 2023 року коштував би вам лише 26 595 доларів, включаючи доставку. Chevrolet це зрозумів і пропонує заплатити покупцям Bolt 2022 року 6000 доларів як компенсацію.

Так у чому ж підвох? Як виявилося, якщо ви приймаєте гроші, то відмовляєтеся від усіх законних прав на можливість подати до суду на General Motor у випадку, якщо з вашим автомобілем щось піде не так, зокрема пожежа, спричинена акумулятором чи чимось іншим.

Як вперше зазначив Jalopnik, власники Болтів, придбаних протягом 2022 модельного року, можуть подати заявку на пропозицію відшкодування на спеціальному вебсайті Chevrolet. Але в процесі з’являється юридична угода. Більшість з її пунктів є досить загальними речами, нічого незвичайного, за винятком пункту 1b.



Тим не менш, погоджуючись із цим Звільненням, я — як від свого імені, так і від імені моїх спадкоємців, агентів, службовців, бенефіціарів, законних представників, правонаступників, підопічних, виконавців, наступників і адміністраторів — назавжди відмовляюся та знімаю всі претензії, відшкодування збитків , або причини позову, відомі чи невідомі, незалежно від юридичної чи справедливої ​​теорії, які я можу мати зараз або в майбутньому, що випливають із або будь-яким чином пов’язані з моїм транспортним засобом(ами) Bolt, дефектом акумулятора чи відкликання акумулятора, а також будь-які претензії чи права, які я можу мати у зв’язку з колективним позовом, включаючи будь-яке право брати участь як учасник класу

Говорячи простою мовою, якщо ви приймете пропозицію про відшкодування, вам ніколи не буде дозволено подавати претензії до GM за будь-які дефекти, включно з дефектами, пов’язаними з батареями, такими як пожежі, які нещодавно призвели до повної зупинки виробництва Bolt EV.

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

Говорячи простою мовою, якщо ви приймете пропозицію про відшкодування, вам ніколи не буде дозволено подавати претензії до GM за будь-які дефекти, включно з дефектами, пов’язаними з батареями, такими як пожежі, які нещодавно призвели до повної зупинки виробництва Bolt EV.
08-5-2022, 03:26  
Джерело: theroad.in.ua
Переглядів: 422   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: