Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » В Україні з'явився недорогий електрофургон вантажопідйомністю 1,2 тонни
Автосвіт / Фото

В Україні з'явився недорогий електрофургон вантажопідйомністю 1,2 тонни

В Україні з'явився недорогий електрофургон вантажопідйомністю 1,2 тонни
На український ринок навіть під час війни виходять нові моделі електрокарів.

Зокрема, в нашій країні з'явився новий BAIC EV5. Про це повідомляє сайт Ampercar.

Китайський фургон є єдиним представником сегменту нових комерційних електрокарів в Україні. Вартість автомобіля складає близько 26 000 доларів.

Електромобіль BAIC EV5 досить компактний — досягає 4500 мм завдовжки та 1650 мм завширшки при колісній базі 2920 мм. У фургона незграбний однооб'ємний дизайн. Фари та ліхтарі авто є світлодіодними в базовій версії.

Китайський електрокар запропонований у двомісному виконанні. У багажному відсіку об'ємом 4,5 кубометра можна перевозити вантажі масою до 1180 кг. Для навантаження передбачені зсувні бічні та розстібні задні двері.



Новий BAIC EV5 оснащений електродвигуном потужністю 82 к. с. і з крутним моментом 220 Н∙м. Максимальна швидкість обмежена на позначці 90 км/год. Заявлений запас ходу складає 210 км.

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

Зарядити батарею ємністю 32,3 кВт∙год можна за 6 годин від домашньої електромережі та за 40 хвилин — від швидкої станції.
08-6-2022, 09:59  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 611   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: