Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » У США готують до виробництва простий літальний автомобіль (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

У США готують до виробництва простий літальний автомобіль (ВІДЕО)

У США готують до виробництва простий літальний автомобіль (ВІДЕО)
У США проходить випробування літальний автомобіль Samson Sky Switchblade.

Він уже отримав дозвіл на польоти від Федерального авіаційного управління і найближчим часом уперше підніметься у небо. Про це повідомляє сайт New Atlas.

Літальний автомобіль Switchblade (не плутати з однойменним дроном-камікадзе) компанія Samson Sky з Орегона розробляє уже 14 років. На дорогах його вже випробовують, а тепер настав час і для льотних тестів.

Samson Sky Switchblade постаралися зробити якомога простішим за конструкцією і дешевшим у виробництві. Це невелика триколісна капсула з клиноподібним дизайном. У салоні помістяться дві людини.

Автомобіль перетворюється на літак натисканням кнопки — крила, хвостове оперення і штовхальний гвинт розкладаються за допомогою електроприводу.



Switchblade оснащений 1,6-літровим бензиновим двигуном потужністю 190 к. с. Він здатний розвинути 200 км/год на землі та 257 км/год — у повітрі. Його 125-літрового бака вистачить, щоб пролетіти 725 км.

Для зльоту необхідна ділянка асфальту завдовжки 335 м, а для посадки — 213 м. Для керування Samson Sky Switchblade необхідні як права водія, так і ліцензія пілота.

Купити літальне авто можна буде за ціною від 150 000 доларів, тобто воно дешевше за аналоги.

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

Samson Sky Switchblade вже зібрав 1 670 замовлень і після перших польотів можна буде зробити передоплату в розмірі $2 000.
08-6-2022, 10:51  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 890   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: