Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » В США заарештували злочинну групу, яка зрізала каталізаторів на 1 мільйон доларів
Всі новини / Автосвіт

В США заарештували злочинну групу, яка зрізала каталізаторів на 1 мільйон доларів

В США заарештували злочинну групу, яка зрізала каталізаторів на 1 мільйон доларів
Минулого тижня поліція в Х'юстоні заарештувала шістьох осіб у зв'язку з групою крадіжок каталітичних нейтралізаторів, яка діяла в більшості штатів.

Поліція вилучила 477 каталітичних нейтралізаторів у рамках рейдів, які охопили кілька місць наприкінці липня, повідомляє KHOU News. Проте понад 400 було знайдено лише в одній резиденції в Дейтоні, штат Техас, яка, як вважають, була головною точкою зберігання, де люди, які вкрали запчастини, могли залишити їх і отримати оплату.

Окрім каталітичних нейтралізаторів, поліція каже, що вони також знайшли 2800 датчиків кисню, 29 одиниць вогнепальної зброї, один Glock і викрадений Dodge Challenger Hellcat. Повідомляється, що розслідування було розпочато після смерті депутата Даррена Альмендареза, якого застрелили, коли він намагався зупинити злодіїв, які забрали його каталітичний нейтралізатор.

Відповідно до судових документів, підозрювані використовували соціальні мережі, щоб рекламувати списки моделей транспортних засобів, каталітичні нейтралізатори яких вони хотіли придбати.



Слідчі сказали, що вони спостерігали, як люди приходили в будинок і кидали від двох до 10 частин за раз.

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

«Це дуже дорого, якщо у вас вкрадуть каталітичний нейтралізатор», — сказав Томас. «Основна ціль — Toyota Tundra. Ви шукаєте від 1800 до 3000 доларів, щоб їх замінити».

















08-7-2022, 02:09  
Джерело: auto.24tv.ua
Переглядів: 515   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: