Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Компанія Ford підняла ціни на електричний Ford F-150 Lightning 2023 року
Всі новини / Автосвіт

Компанія Ford підняла ціни на електричний Ford F-150 Lightning 2023 року

Компанія Ford підняла ціни на електричний Ford F-150 Lightning 2023 року
На офіційному сайті американського бренду з’явився прайс-лист на пікап електричний Ford F-150 Lightning версії 2023 модельного року.

Збільшення ціни порівняно з минулим модельним роком складає 7100 доларів.

Ford F-150 Lightning 2023 більше не має базової ціни нижче 40 000 доларів. Комплектація Pro тепер починається із 48 769 доларів. У новому модельному році також збільшилася кількість версій електричного пікапа зі стандартною батареєю.

Ford коригує ціни на всю лінійку F-150 Lightning 2023 року. Автовиробник каже, що це пов’язано із «значним збільшенням вартості матеріалів та іншими факторами».

Ті клієнти компанії Ford, які вже встигли оформити замовлення на Ford F-150 Lightning 2023 модельного року, не будуть платити вищу ціну. «Ці коригування цін не торкнуться власників поточних замовлень, які очікують на доставку своїх вантажівок», — сказав Марін Гьяджа, головний спеціаліст з роботи з клієнтами підрозділу Model E. «Ми оголосили ціни перед повторним відкриттям банків замовлень, щоб наші власники резервацій могли ухвалити обґрунтоване рішення про замовлення Lightning».

F-150 Lightning з батареєю стандартної ємності тепер матиме розрахункову дальність ходу 386 кілометрів замість колишніх 370 кілометрів. Першими отримати покращену модель зможуть власники броні, які оформлять замовлення у четвер, 11 серпня. Виробництво цих автомобілів розпочнеться цієї осені.



Щоб збільшити запас ходу Ford робить підігрів сидінь стандартною функцією для базової батареї. «Нам вдалося знизити навантаження на акумулятор HVAC, зберігши при цьому комфорт для пасажирів», — повідомив Motor1.com представник компанії.

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

F-150 Lightning 2023 також тепер доступний з Pro Trailer Hitch Assist. Система керує входами кермового керування, дросельної заслінки та гальма, щоб спростити підключення причепа. Ця технологія постачається з опцією Tow Technology Package для комплектацій Pro, XLT та Lariat. Він входить у стандартну комплектацію моделей Lariat Extended Range та Platinum.
08-10-2022, 19:34  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 450   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: