Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Renault покаже кемпер на базі електричного Kangoo
Всі новини / Автосвіт

Renault покаже кемпер на базі електричного Kangoo

Renault покаже кемпер на базі електричного Kangoo
На цьогорічному IAA Transportation у Ганновері, Німеччина, наступного місяця буде показано концепт нового електричного Renault Kangoo, який отримає назву Hippie Caviar Motel.

Renault базує Hippie Caviar Motel на своєму маленькому фургоні Kangoo. Потужність надходить від електродвигуна з віддачою 120 кінських сил (90 кіловат), а енергію він отримує від акумулятора на 45 кіловат-годин.

Компанія стверджує, що електричний кемпер може забезпечити запас ходу 285 кілометрів. Автовиробник каже, що 30 хвилин заряджання можуть збільшити запас ходу на 170 км.

Renault згадує лише відкидну лавку Motel, яка перетворюється на ліжко. У мотелі дійсно є «кілька розумних місць для зберігання», призначених для транспортування спортивного обладнання. Компанія пропонує рішення для салону та екстер’єру, пропонуючи кріплення для лиж на даху.



Renault не повідомляє, чи має вона плани запустити у виробництво Hippie Caviar Motel.

Читайте також: Rivian Automotive припинить випуск автомобілів через низький попит на них
Автовиробник представить новинку разом з уже представленим на ринку Trafic SpaceNomad, який став першим переобладнаним кемпером, доступним безпосередньо з каталогу компанії.

08-25-2022, 21:42  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 184   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: