Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Subaru опублікувала в мережі відео загадкового позашляховика (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Subaru опублікувала в мережі відео загадкового позашляховика (ВІДЕО)

Компанія Subaru опублікувала в мережі відео, в якому розповідається про нову модель позашляховика, яка буде представлена ​​15 вересня. 15-секундний ролик показує кілька прихованих знімків майбутнього ute, який дуже схожий на Crosstrek наступного покоління.

15-секундний ролик опублікувала на YouTube компанія Subaru з Японії, його також можна побачити на японському сайті . Майже всі кадри оповиті темрявою, видно лише окремі деталі. Найчіткіші елементи дизайну, які ми можемо побачити, — це фари та задні ліхтарі, які виглядають схожими на блоки на новітніх моделях Subaru.

Разом із фарами та задніми ліхтарями нового позашляховика ми можемо розгледіти частини його передньої частини. Здається, є поперечина, яка з’єднує кінці фар і проходить через верхню частину решітки. Логотип Subaru розташований посередині поперечини. Здається, що сама решітка має великий контур, набагато більший, ніж у поточного Crosstrek. Однак на знімку задньої чверті панелі видно лінії символів, які виглядають жахливо схожими на ті, що на поточному Crosstrek.



З усіма темними великими планами та швидкими скороченнями важко отримати уявлення про розміри позашляховика на відео. Тим не менш, є одна частина короткого кліпу, яка показує його короткувату статуру, коли Субі входить у темну печеру.

Читайте також: Lamborghini Urus отримав неймовірне оновлення

Завдяки такому знімку він виглядає ширшим, ніж високим, що відповідає поточним розмірам Crosstrek, оскільки він має 63,1 дюйма у висоту та 71,0 дюйма в ширину.
09-4-2022, 06:28  
Джерело: pixelinform.com
Переглядів: 1 380   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: