Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Ford Mustang Mach-E отримав спецверсію для Китаю (ВІДЕО)
Автосвіт / Фото / Відео

Ford Mustang Mach-E отримав спецверсію для Китаю (ВІДЕО)

Ford Mustang Mach-E отримав спецверсію для Китаю (ВІДЕО)
Американська марка Ford продовжує розширювати лінійку модифікацій свого першого серійного електромобіля — кросовера Ford Mustang Mach-E. Цього разу на автосалоні в Ченду відбулася прем’єра виконання Twister Special Edition, яка буде ексклюзивною для китайського ринку.

Новинка, що відсилає до історичного варіанту легендарного спорткара Ford Mustang, отримала особливе оформлення кузова, але традиційно для подібних виконань жодних технічних змін не передбачено.

Новий автомобіль віддає шану Ford Mustang Mach 1 Twister, який був представлений в 1970 році і був випущений обмеженим тиражем всього в 96 екземплярів.



Електромобіль відрізняє яскраво-оранжеве забарвлення кузова, яке не відрізняється від кольору оригінального Mustang Mach 1 Twister.

Читайте також: У ОАЕ створили броньовик для боїв у пустелі

Китайський підрозділ Ford вніс деякі додаткові зміни до Mustang Mach-E, у тому числі наніс матово-сіру графіку на кузов та чорні акценти, включаючи логотипи Twister Special та чорні емблеми Ford та Mustang.





09-5-2022, 13:34  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 449   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: