Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Компанія Paramount показала оновлений бронеавтомобіль Marauder Mark 2 (ВІДЕО)
Автосвіт / Фото / Відео

Компанія Paramount показала оновлений бронеавтомобіль Marauder Mark 2 (ВІДЕО)

Компанія Paramount показала оновлений бронеавтомобіль Marauder Mark 2 (ВІДЕО)
Південноафриканська компанія Paramount Group, яка спеціалізується на продукції армійської та оборонної галузі, оновила свій бронеавтомобіль Marauder.

Представлений у 2007 році позашляховик за півтора десятиліття розійшовся тиражем у кілька сотень екземплярів у всьому світі, а зірковою годиною моделі стала зйомка у шоу Top Gear, коли Річард Хаммонд протестував Marauder у Південній Африці. Наразі у бронеавтомобіля з’явився наступник у вигляді оновленої версії моделі.

Дизайн Marauder Mark 2 залишився практично незмінним, але при цьому отримав серйозно доопрацьовану конструкцію. Двошаровий корпус-монок має захист від саморобних вибухових пристроїв і мін, не кажучи вже про захист від стрілецької зброї.



Paramount Group оптимізував конструкцію, що дозволяє не просто випускати ліво- та праворульні автомобілі на одному конвеєрі, але й менш ніж за дві години конвертувати бронемашину з лівого керма на праве і навпаки.

До інших доопрацювань відноситься оновлений інтерфейс водія задля покращення ергономіки, комфорту та функціональності, які знижують стомлюваність екіпажу.

Читайте також: У ОАЕ створили броньовик для боїв у пустелі

Marauder експлуатується в Африці, на Близькому Сході, в Центральній Азії та Південно-Східній Азії — бронеавтомобіль оптимізований для роботи в екстремальних умовах від -20 до +50 градусів за Цельсієм, а також адаптований для авіаперевезень на транспортному літаку Lockheed C-130 Hercules та вертольоті Boeing CH-47 Chinook.









09-5-2022, 16:43  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 696   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: