Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Dodge Challenger та Charger отримали спецверсію у стилі 1970-х
Всі новини / Автосвіт

Dodge Challenger та Charger отримали спецверсію у стилі 1970-х

Dodge Challenger та Charger отримали спецверсію у стилі 1970-х
{Компанія Dodge представила два особливі маслари, які стануть частиною «прощальної» серії Last Call. До неї увійдуть автомобілі, які знаменують собою кінець епохи бензинових V8.

У серію Last Call увійдуть сім спеціальних версій моделей Dodge Challenger та Charger. Серед них купе Challenger Shakedown та седан Charger Super Bee, оснащений радіальними дреговими шинами. Наступні два автомобілі – це Challenger Scat Pack Swinger та Charger Scat Pack Swinger, які наслідують маслкари кінця 1960-х – початку 1970-х років. Обидва оснащені V8 6.4 HEMI (492 к.с., 644 Нм) та 8-ступеневим «автоматом».

Якщо бути точнішим, Swinger черпає натхнення в моделі Dart Swinger. Цей компактний хардтоп поєднував потужний двигун зі стильним декором. У нього був зелений кузов з золотистими акцентами та салон, прикрашений дерев’яними вставками. Тому, як їхній далекий предок, сучасні маслкари отримали емблеми Gold School, графіку на кормі та відповідний інтер’єр.

Крім того, Challenger Scat Pack Swinger та Charger Scat Pack Swinger отримали 20-дюймові колеса Gold School, чорні шестипоршневі гальмівні супорти Brembo, алюмінієві накладки з текстурою «під дерево» та оздоблення сидінь зі шкіри «наппа» та алькантари.



Є вибір кольору кузова – темно-зелений F8 Green, кислотний Sublime Green або білий White Knuckle. У купе ще й пофарбований у золотистий колір повітрозабірник-шейкер. Усі «Свінгери» йтимуть з розширеним кузовом Widebody. Тираж – по 1000 примірників кожної моделі.

Читайте також: Оголошено терміни прем’єри нового Ford Mustang

Решту автомобілів серії Last Call розсекретять до 21 вересня. А у листопаді на SEMA Dodge покаже останнього представника виду. За попередньою інформацією, це буде Challenger з двигуном на біоетанолі, який видає близько 900 к.с. потужності.
09-9-2022, 09:41  
Джерело: avtomir.ua
Переглядів: 503   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: