Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Презентовано новий Ford Mustang 2023 (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Презентовано новий Ford Mustang 2023 (ВІДЕО)

Презентовано новий Ford Mustang 2023 (ВІДЕО)
Головною прем'єрою Детройтського автосалону став новий Ford Mustang.

Сьоме покоління легендарної спортивної моделі надійде у продаж із літа 2023 року і, швидше за все, стане останнім бензиновим Mustang. Подробиці авто розкрили на офіційному сайті Ford.

Новий Ford Mustang зберігає класичний силует з довгим капотом, похилим дахом і зсунутим назад салоном. Разом з тим, дизайн купе та кабріолету став агресивнішим. Решітка радіатора стала більшою і поєднується з тоненькими діодними фарами, а задні крила розширені.

Лінійку поповнила нова заряджена версія Dark Horse ("темна конячка") з тонованими фарами, обвісом, 19-дюймовими дисками та заднім антикрилом.



У салоні зміни набагато кардинальніші. На передній панелі встановлені поруч два великі дисплеї — 12,4-дюймова віртуальна панель приладів і 13,2-дюймовий тачскрін мультимедіа.

Варіант Dark Horse отримав спортивні крісла Recaro. Оснащення поповнили бездротова зарядка для смартфонів та система розпізнавання дорожніх знаків.

Ford Mustang сьомого покоління зберігає двигуни попередника. Їм дещо збільшать потужність, але точні характеристики стануть відомими ближче до дати старту продажів.

Базова 2,3-літрова турбочетвірка EcoBoost розвиватиме понад 320 л. с. Віддача 5,0-літрового V8 становитиме понад 460 л. с. у варіанті GT і близько 500 л. с. – у Dark Horse. Пізніше лінійку поповнять потужніші версії від Shelby.

Читайте також: Bugatti не планує EV або позашляховик в осяжному майбутньому

На вибір запропонують 6-ступінчасту механічну або 10-ступінчасту автоматичну КПП. Версія Dark Horse також отримає адаптивні амортизатори та збільшені гальма Brembo.
09-15-2022, 16:51  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 619   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: